tisdag 25 januari 2011

kattinredning


För tillfället ligger jag lite lågt med hantverket. Jag tror jag behöver en liten paus, så tar jag nya tag till våren. Nu blir det lite katter och inredning istället. Här ligger vår "Kajsa" och poserar på ett fårskinn som jag köpt av Ulla Mattsson i Jomalaby på Åland. Vi renoverar vårt hus och med detta följer lite flytt av grejer.....Här har en av mina katter från min samling, fått en plats i bokhyllan i det nya TV-rummet. Den har jag köpt på en loppis och vet ingenting om den. Den är i metall. Jag samlar endast på katter som ser speciella ut, annars skulle huset vara fullt nu. Här ser ni också en gammal skolplanch, maskros, som jag också köpt av en bekant. Den hänger nu i det nya matrummet. Bilder från det kommer senare. Vi har inte alla möbler på plats ännu.

3 kommentarer:

 1. tycker nog den äkta katten tar priset. Den ser helt fantastisk ut :-)

  SvaraRadera
 2. Hej Eva...
  Av ren slump hamnade jag hos dig och blev stormförtjust i en svart katt i metall du visar här. Om du kan tänka dig byta den mot något annat så är jag jätteintresserad.

  SvaraRadera
 3. Hej Re-dizain! roligt att du hamnade här! Katten byter jag nog inte bort. Jag samlar på lite udda katter. Jag tror vi är många i den klubben....

  SvaraRadera